Monday, January 16, 2012

21 years old

alhamdullilah!!!
syukur umo aku dah masok 21tahun, syukur diberi peluang untuk menjalani hidup di dunia ini......

masuk umo 21 tahun ni, aku x mintak banyak... mintak segala urusan aku di dunia ni berjalan dengan lancar, korang doakan aku dunia akhirat ea?? huhu...

rase sebak jap bile tlpon ibu, ibu wish besday kat aku, aku x tau nape rase sebak, mungkin pengorbanan dia bersame ayah dah terlalu banyak tok bagi aku berjaya....
insyaallah adam akan berusaha tok bahagiakan ibu n ayah!!!

lastly, mmg betul kate owg, smakin kite membesar, semakin banyak pengalaman yang kite timba, betol lah... spanjang aku jalani idop aku, aku dapat rase semua, suka duka, pahit, manis, penat, sume dapat rase,,,, papepon korang doakan sgala yang terbaik tok aku ok!!! =)

Sunday, January 8, 2012

somehow i miss u

xtau kenape, but when u cross my mind, i'm still shaking n feel so bad,,,,
sorry 4 my immature decision n action that i have made,,,
i did miss u but let the ONE deciding our life path,,,

Thursday, January 5, 2012

day by day.....

pejam celik pejam celik, aku da masok final exam da,,,
wahhh,,, banyak yg aku dah harungi spnjang sem ni...
suka duka, pedih hati, sakit hati, ketawa, gembira,,,
sume tu ade dalam kamus idop aku,,,
ape yang aku mampu buat adalah agar x ulang ksilapan yg same...
aku doakan yg terbaik tok family n kawan aku....
aku bhgia bile kowg bahagia,,,

finally gud luck tok exam final nieh,,,
aku syg kowg sume,,, huhu,,,