Tuesday, October 25, 2011

nearly midsem.... huhhhh.....

     Stakat ape yg berlaku stakat ni,,,, aku dpt rumuskan, haha.... kwn yg baik ngan aku selama aku 1st year dulu dah tak rapat dgn aku,,,, maklum la da ade yang lebih bagos dari aku,,,, sgale salah aku harap dimaafkan la ek....
   
     Aku x kesah kalo owg nak kate aku sombong ke ape, tp dah mmg nature aku muke mcm ni, abes tuh nak wat cam mane kan,,,, haha,,, sbnrnye aku okeh jek,,, prngai aku??? cume aku tpgaruh sket ngan prgai dak2 mcd , sbb aku keje kat sane 4 bulan kot,,, haha... tp enjoy keje sane, diorg pon bole jd kwn rapat aku,,,rindu kot kat budak2 mcd,,, haha,,,, walaupon penat keje, tp diorg ttp sporting la weh,,,

    lastly, nak mohon maap kat kwn2 kalo aku xmampu nak tolong lebih2 stakat ni,,,, aku bukan malas, tp xtau knape,,,, aku akan try jd lebih rajin lg,,,,, btw, aku bersyukur ade rumate baru aku,,, haha.... ^.^