Thursday, April 28, 2011

kenangan sem 2.....

SeMeSTer 2.....

salam, kali ni nak share skit tntg sem 2 aku kat ukm nieh,
specificaly ibu zain... hahaha
well, sronok join program, memperbaiki diri aku yg serba kekurangan n a bit passive...
skang ni aku da try jd better person, ..... 
jasa senior2 mmg sgt dihargai..... terima kasih!!!!

friendship, hard to predict, kadang2 kite kat atas kadg2 kite kat bawah....
kadang2 feels great, kadang2 sucks.... itulah yg bole aku kate...
well, rase bersyukur ade kwn yg sntiase bersame, even kdg2 misunderstanding antare kite.... 
thanxx all of u beb!!! haha,,,
aku nak mintak maap dari ujong rmbut smpai ujong kaki....
sgale silap salah aku, harap korg maapkan yek....
terkutuk ke tercarut ke,,, hahaha,,, aku btol2 mintak maap...
dlm 4 bulan ni, kite x tau ape yg akan terjadi, so aku mintak maap la awal2,,, hoho....
nik,,,,, seksi... hahahha
finally enjoy cuti korg, n kite jumpe bulan 9 nanti... hahah....


nak wish selamat ari raye dulu r!!! hahahaha

kewa n meeda b^&*....huahahahaha

okeh aku dapat gmbo candidi ni,,, hhahaha

azam in memory... hahahaha

abg ijan, felo, like brothers....

aku ke??? hahah

jibah(nun kat blakang, hahaha) qila, kewa.... budak fizik bengong... hehe

okeh makan2...

samurai,,,, aik!!!! ikmalll.... hahaha

anak buah aku x sihat time nieh,,, huhu

ucop...... 0.o

jawe, tauke puyuh,, huhahahaha

awwab, skrang secare rasminya, ex-rumate... sdeh2...


rajin2.... fatimah... hahaha

same rajin, meniru report owg,,, ahhaha

penat aku menungggu....

kembar x seiras,,, hahaha

aku, kewa,,,, hahahahaa...

3 comments:

  1. hahaha,,,,sweet,,,hak33,,,
    well,,,i pon nak mintak maaf dr segla hujong bulu ke segala hujong bdan,,,hak333,,,
    hopefully,,,dpt jumpe lg next sesion,,,
    fren 4 eva biatch,,,hak333

    ReplyDelete
  2. me tooo...x sngka gmbar ak first...sdih..huk2...ak pom mnta maaf jka tkasar bhasa, tguris rsa n jgn lagi marah2...ak ingt korng slalu...korng semua jga dri tau, jga mkn mnum, kshtan, lagi2 iman...ak
    أحبكم جميعا أفضل صديق لي في الله

    ReplyDelete
  3. kewa: hahaha,,, terharu x?? hahahhaa...
    nik: haha,, xde masalah.....

    ReplyDelete