Thursday, April 21, 2011

kawan yek????

x de pape, cume nak post la sket an.... 
ade sorg kawan ni, mmg la rapat sgt... tp kadang2 saket ati gak laaa....
kadang2 ayat buat tliga aku rase benanah jugak, x pon rase nak cabot je tekak die uh,,, hahaa
aku tau aku kadang2 saketkan ati ko, tp ayat ko mmg xleh blah....


mcm aku ckp sblm ni, aku manusia biase, kalo aku ter-emo ke, buat muke ke, mintak maap la....
betol ckp ko, ko... ko... aq.... aq... betol sgt lah!!!!!
mane xnye kalo aku tnye time nak mkn ble ko kate suke ati ko la, pastu aku kate kol 11, ko kate ntah, sbb tu aku tido smpai kol sblas,,,
pastu ketuk pintu buat ayat panas, mane x mood lari... hahahaa.....


xpe2,,, da name kawan kan.... xkesah la.... asalkan ko bhgia, ko da ade sgalenye.....
ko nak post kat status ko ke hape ke, aku peduli ape kan.,,,,
as long as u r my fren beb... 
huhuhhu... 


tu je... nak kate,,,, hehe...


ntahpapekebendentah

No comments:

Post a Comment