Thursday, April 28, 2011

kenangan sem 2.....

SeMeSTer 2.....

salam, kali ni nak share skit tntg sem 2 aku kat ukm nieh,
specificaly ibu zain... hahaha
well, sronok join program, memperbaiki diri aku yg serba kekurangan n a bit passive...
skang ni aku da try jd better person, ..... 
jasa senior2 mmg sgt dihargai..... terima kasih!!!!

friendship, hard to predict, kadang2 kite kat atas kadg2 kite kat bawah....
kadang2 feels great, kadang2 sucks.... itulah yg bole aku kate...
well, rase bersyukur ade kwn yg sntiase bersame, even kdg2 misunderstanding antare kite.... 
thanxx all of u beb!!! haha,,,
aku nak mintak maap dari ujong rmbut smpai ujong kaki....
sgale silap salah aku, harap korg maapkan yek....
terkutuk ke tercarut ke,,, hahaha,,, aku btol2 mintak maap...
dlm 4 bulan ni, kite x tau ape yg akan terjadi, so aku mintak maap la awal2,,, hoho....
nik,,,,, seksi... hahahha
finally enjoy cuti korg, n kite jumpe bulan 9 nanti... hahah....


nak wish selamat ari raye dulu r!!! hahahaha

kewa n meeda b^&*....huahahahaha

okeh aku dapat gmbo candidi ni,,, hhahaha

azam in memory... hahahaha

abg ijan, felo, like brothers....

aku ke??? hahah

jibah(nun kat blakang, hahaha) qila, kewa.... budak fizik bengong... hehe

okeh makan2...

samurai,,,, aik!!!! ikmalll.... hahaha

anak buah aku x sihat time nieh,,, huhu

ucop...... 0.o

jawe, tauke puyuh,, huhahahaha

awwab, skrang secare rasminya, ex-rumate... sdeh2...


rajin2.... fatimah... hahaha

same rajin, meniru report owg,,, ahhaha

penat aku menungggu....

kembar x seiras,,, hahaha

aku, kewa,,,, hahahahaa...

Thursday, April 21, 2011

kawan yek????

x de pape, cume nak post la sket an.... 
ade sorg kawan ni, mmg la rapat sgt... tp kadang2 saket ati gak laaa....
kadang2 ayat buat tliga aku rase benanah jugak, x pon rase nak cabot je tekak die uh,,, hahaa
aku tau aku kadang2 saketkan ati ko, tp ayat ko mmg xleh blah....


mcm aku ckp sblm ni, aku manusia biase, kalo aku ter-emo ke, buat muke ke, mintak maap la....
betol ckp ko, ko... ko... aq.... aq... betol sgt lah!!!!!
mane xnye kalo aku tnye time nak mkn ble ko kate suke ati ko la, pastu aku kate kol 11, ko kate ntah, sbb tu aku tido smpai kol sblas,,,
pastu ketuk pintu buat ayat panas, mane x mood lari... hahahaa.....


xpe2,,, da name kawan kan.... xkesah la.... asalkan ko bhgia, ko da ade sgalenye.....
ko nak post kat status ko ke hape ke, aku peduli ape kan.,,,,
as long as u r my fren beb... 
huhuhhu... 


tu je... nak kate,,,, hehe...


ntahpapekebendentah

Wednesday, April 6, 2011

~KAMI FACI.....~

JUMAAT: 31 orang faci telah bertolak tok menjayakan program "menuju puncak"



mula2 smpai... kami sbgai faci... sgt seronok!!! betol... x tpu....
pastu mula lah dak2 mendaftar.....
mcm2 kerenah ader,,, menyombong ader, asabiah ader... buat muke pon ader....
tp kami tetap cool n try nak mendekati diowng.....

pastu, lame-kelamaan dak nie sume jd ok n beri kerjesame....
hahaha... pas bersusa payah kami buat n macam2 cara.... hehe...
seronok jugakkkkk...
kami bukan datang nak memakse ke ape...
tp kami sume faci dtg nak tolong kamu semua....
nak tgk kamu berjaya kelak.... haha..
nak tgk korang sume masuk u okeh!!!!!!

awal2 smpai.... hahaha... briefing~....
abg ijan mengetuai faci2.... hahaha... 

sesi bg rohani kuat..... !!! wacha!!!

semagat okehhhhhh!!!!!!! hahaha....

lagu realiti insan jadi pujaan!!!!! hehe

ape lg.... jom exercise... ngeee~~

kumpulan 4 best!!! hahaha... ni dia ahli nyer....
> jay, firdaus, diela, joulene, shima n zimah
>fasi nyer saye n kak aryma... weeeteeetttT!!!!!

abg wan ajar exercise okehhhh......

pose2... aagagagaggaa....

setiap pertemuan musti ader perpisahan......


OBH!!! hahahah....
SMK TAMAN TASIK



SMK PANDAN MEWAH

BARISAN FACILITATOR IBU ZAIN @ IZISH

SMK HULU KLANG

SEMANGAT KAN???? HAHAHA.....

NI LG LA SEMANGAT!!!! HOHO....