Sunday, March 27, 2011

~kawan~......

KAMU SELALU DIHATIKU, SELALU.....


tok semua kawan2 ku..... korg la slalu ade, bersama aku....
susa senang kite bersame.... memahami sesama sendiri...
walaupun kadang kala aku mengecewa kan kamu,
tp kamu tetap menyokong walaubagaimanapon diri aku...


kenangan kite bersame, aku xkan lupe, suka duka, kekecewaan dan kejayaan yang kita kongsi bersame....... sgt bernilai...... xde tolak tandingannya......
kite bagai adik beradik, (walaupon aku yg paling tua n paling x matured.. huhu)
harap kita berjaya dewasa kelak.... aku akan ingat korang sume.... huhu....


hehe.... saje tulis kat blog... ngeee~~




kami la tokoh2 yg memacu kejayaan!!! wehaaa!!!
rindu dok asrama muo dulu2... haha
even mcm penjara, tp kenangan aku banyak kat sini...
rindu rumate aku,haiqal, abe wan... ngan cine murtad, aizudin basabah...
amino azri yg skang ni kat ukm gak,,
hehehe.....

bersame dak kolej..... ibu zain.... ukm....
imal cover2,,, heehhee...



erkkkk... sape nieh???? sala upload kot..
ermmm hahaha...
nah kewa....
hayat 38 KMJ,,,,,,,,,


din, fahmi, awer, hanis, shahrin mok n arep... hoho...
arep yg tua,,, ORANG TUA.... :P

sc10 dlm kenangan... atas batu panas terik, sanggup gak posing kat
atas batu tuh..... aiyakkkkk@!!@!!
gadis sc10 mrsm muo 07/08...
nad petot, eedayu, mizah, syaza,
anis, dayah nong, amalina,
sally n belle.. hahaha..



time f3.... dok kat taman antara jalan besar,,
ntah pape jer... huaaa.....
3tes1 high school kluang.... gile2.... weeeeetttttt....


azam????

tu dia... nik abdul aziz....


Friday, March 25, 2011

i'm back!!!! hahaha...... (^^)

saye kembali...... maaf2.... huhu...


setelah lame menyepi, kini aku kembali... haha....
nak share citer ape ek???? aku pon xtau....
mule2.. aku rase mcm ade owng mengetuk pintu hatiku, tapi x tau sape...
bukan xnak, tapi xnak lagi buat owng menderita, n diri sendiri menyesal....
cukop la dgn pgalaman yg lepas...
aku xnak ulang mende yang same....

skang ni da nak final..... xlame lg aku akan jarang la jumpe kwn2 yg aku slalu lepak same..
adehhhh... 2nd year mmg busy aku rase.... aku wish dapat same2 ngan korg, tp xleh la der!!!
kite kos len lak annn.... uishhhhh.... xpe ade mase kite jumpe okeh.....









selesai program kat kolej sem 2 nieh... sronok being a part of these team...
susa senang kite bersame... mintak maap andai komimten yg kowg tagih dari aku aku xdapt beri dgan sempurna... pape pon tahniah korg sume... we doing welll....
harap next yeaR we'll be in 1 team yekk... hahaha.... kpd yg jd mep tu jgn lupe la ajak aku join program korang eh... hehehe.....





lastly thanx kat korang yg slalu sokong aku... maap andai aku mengecewakan...
aku akan cube buat yg terbaek.... thanx for caring about me even we r not meant 4 each other... thanxx sgt.... :)
saye akan cube jd sesuci bayi... hehe