Monday, January 24, 2011

kawan~

untuk kau yang bername kawan

aku x kesah ko nak kate pape kat aku, aku ok jer, aku sedar, aku mmg macam kacang lupekan kulit kan, aku tau, kalo nak kate aku nie jenis suke gunakan owng, ko silap, aku mmg jenis malas nak jalan2 kuo tanpa motip. x tau la ko, ko ade hidup ko yg lebih bagus dari aku... aku tau.. aku ni bukan nyer owng yg penting sangat, kalo ko nak mara aku mara lah, aku akan try terima mende tuh...
aku pon x tau nape aku mcm nie skang, aku rase aku dah x nak belakon lagi, aku x nak la nak jadi rakan kutuk2 ko....
aku tau, aku pon x perfect....
aku lagi x briliant mcm ko, x se-femes ko, x se-busy ko.... aku tau sume tu..
ko bole handle sume keje yg owng bg kat ko, aku rase kite x yah la blakon ok??? kite buat sesi hati ke hati nak??? cara nie lagy bagos kot......
lagi satu aku pon men2 jek......
x yah la nak amek seyes sgt, even skang nie dah busy mcm pm k????

bnyak bende yg ko capable buat, ko bole cakap pasal komitmen ko kat keje, tp ko kene ingat yg ko tu pon kadang2 x beri komitmen jugak... so pikir2 lah.....
kalo bab madu2 tu, aku tau next time aku x patot terima undangan ko,
aku bukannye menyumbang pon kan.... kalo xnak bg or nak aku baya mende tu, direct jer!!! ok??
xyah la nak amek ati k??? aku x nak berlakon, kite berbaik baik jer.....
x yah nak kutuk2 owng, sedangkan diri kita sendiri pon x perfect,
aku x sempurna seperti kau... aku tau...
so, x yah la nak belakon, pape ko gtau je kat aku, kawan2 aku yg lbih lame kenal aku dah tau pragai aku mcm ne, suke ati ko la nak kutuk aku ker, ape ker...

malas la nak belakon... penat~~ tu je, aku nak kate k???

don't try to pretend tat u r such a noble person~~ lalala~
aku kelakaruanku~