Monday, December 20, 2010

Perkampungan di ibu jain Bersama krew KAS (6-17 dec)

  MGGU KE-1


PERKMPUNGAN yang pertama aku join kat ukm nieh..
mule2 masok rase x der la pape sgat..
bile meeting 1st pada malam pertama tu, aku dah dpt jangka bende nie mesti susah n penat...
tapi bile aku menjalani hari demi hari aku dapat rase keseronokkan berkampng kat sini..
bak kate pepatah, "hidup ini penuh dengan kejutan" hahaha!!!!
bersama: dari kiri, ketua program kak nea, fahmeeda,nick, fatimah n aku...
Krew KAS sume mule2 tgk mcm la sopan n baik jer, tapi bile dah ngam fuhhh!!!, x ley jangka la prangai diowng,.... haha
ade yg mule2 pendiam, tp bile dah lame2 jadi bnyk cakap n melalot... hehe.... 
first time aku blaja buat proposal, paling x ley tahan pasal belanjawan!!!! haha.... bile felo chek die ketawa tgk aku nyer proposal... hehe...
tapi x per, ni kan 1st time buat....
pastu aktiviti yg setrusnyer, ktowg g buat mass marketing... seronok pegi kumpol brg kitar semula dari rumah owg.. huhu
dari situ kite leh blaja care berkomunikasi, antarenye ialah kite mintak brg recycle, pak cik tu bg buah rambutan!!! haha... kelakar... pak cik tu kate x de la, tp rambutan ader la...
so, kte amek jew laa.....ader gak budak yg kene lecture oleh pak cik yg baik2 blake... huhu
                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
bermain adalah hobi abg Tan... hahaha!!!!!
dudok kat gelonsor yg hampir x muat

dengan saiz aku... gehehe...
     hasil drpd tu mmg berbaloi ngan usaha kami.... YAHOOOOOOOOO!!!!!




mggu ke-2


Kiteowng wat la shop to shop.... stiap group ade 5 members....
grup aku per gi ke ampang... mase otw g ampang kiteowng singgah la kat kedai baru yg di buka...kebanyakkannye bumiputra.... bapak r!!! fisrt experince nak masok kedai owg nak jual iklan!!! haha... dah la pakai baju formal... da mcm owg nak mintak keje pon ader gak...
malu jgn ditanyer.... mmg amt malu bile 1st time buat, lame2 dah okays jer... huhu
 idea yg paling menarik ialah bile kteowng nak jual iklan kat KEM HERBA!!!
tmptdie cantik wei!!! mcm nak mandi jer kat sungai tuh!!! haha... dah la dapat MAKAN PELBAGAI JENIS POKO YG AKU X PENAH MAKAN, AMAZINGGGGG!!!!!
OWNER DIE BAIK N SANGAT SAYANG ALAM SEKITAR N BANYAK IDEA YG BERNAS BAGI MENJAYAKAN PROGRAM KTEORNG....
~"menghargai kehijauan bumi tuhan"~

posing2!!!! haha.... 




malam penutup perkampungan....


 sangat seronok berkampong oiiiiii!!!!
kalo leh nak join agy laaa.....
sape2 nak ajak berkampong ajak la aku... gehehehe!!!!


                                            ~foto-foto perkampungan~


Kak aini wat bubur weh!!! sedap giler....
abg Tan bajet je pose tuhhh... ahaks!!!

kenangan bersama team KAS n felo~

logo kami:KARNIVAL ALAM SEKITAR

BERSAME KAK ECAH YG BARU KU KENAL GAHAHA!!!!

SESI BERGAMBAR BERSAME MODEL
WEEEEEEEWEEEEEETTTTT!!!!










                                         



No comments:

Post a Comment