Tuesday, December 21, 2010

1st day tok kuliah sem 2......

bangun awal,

aku bangun pagi dengan semangat yg menggunung nak pegi kelas awal,
bangun dlm 6 lbey, mandi, solat, kemas2, siap2...
pastu aku pon tggu la si jawe, die kate nak dtg awal amek aku,
aku pon tggu laaaa.....
lambat tol dak nieh, jam dah pukol 7.50, die pon x tnjok pon btg hidung,
aku gelisah2 la sket kan.... pastu tepon mamat tuh, die kate die otwlg, peh!!!!
dapat la die nasihat yg berfaedah dari aku... hahaha...
maap la jawe... hehehe.....

masok kuliah,


bile masok kuliah jer, ingat da ader lecturer, rupa2nyer takde!!!!
huhu... selamat2......
jadi bile da lame tggu, lecturer pon x dtg agy, so bdak2 nie sume kuo.....

sesi petang,


mulakan petang dengan kelas bi,
jmpe la dak izish yg satu kelas ngan aku,
pastu kene introduce owg sebelah kite, aku pon introduce la bdak ni, name die puteri,
citer2 la pasal dak nie, pastu aku x reti nak cakap cockroach!!!
menebal la sket kulitku ini... uhuhu

pastu g lak kelas titas, majoriti kat kelas tu bdak cine, rase mgantok menghantui diriku, tapi cube fokus,n semangat... kononye laaa...
haha... dalam kelas tu, ape yg menarik ialah, aku ader la nmpak dak pompuan nie,
bile tgk kat die aku rase pelik...
nak tau kenape????
sebab ade ribon kat tudung die!!! mcm ne die pakai ek??? aku pon penat berfikir, berfikir dan berfikir.... huhuhu~~~~

4 comments:

  1. haha...wan semoga berjaya sem 2!...sem 1 result mesti gampang kan2..huhu

    ReplyDelete
  2. miss pensil: itu la lipas durjana... haha
    amer: haha... thanx2... sem 1 aku x nak la komen... hehe

    ReplyDelete
  3. hari nie kan,,,29 hrbln 12,,,dy pkai bunga lg ats tudung dy,,,cun siooooott,,,hahaha

    ReplyDelete