Monday, January 16, 2012

21 years old

alhamdullilah!!!
syukur umo aku dah masok 21tahun, syukur diberi peluang untuk menjalani hidup di dunia ini......

masuk umo 21 tahun ni, aku x mintak banyak... mintak segala urusan aku di dunia ni berjalan dengan lancar, korang doakan aku dunia akhirat ea?? huhu...

rase sebak jap bile tlpon ibu, ibu wish besday kat aku, aku x tau nape rase sebak, mungkin pengorbanan dia bersame ayah dah terlalu banyak tok bagi aku berjaya....
insyaallah adam akan berusaha tok bahagiakan ibu n ayah!!!

lastly, mmg betul kate owg, smakin kite membesar, semakin banyak pengalaman yang kite timba, betol lah... spanjang aku jalani idop aku, aku dapat rase semua, suka duka, pahit, manis, penat, sume dapat rase,,,, papepon korang doakan sgala yang terbaik tok aku ok!!! =)

Sunday, January 8, 2012

somehow i miss u

xtau kenape, but when u cross my mind, i'm still shaking n feel so bad,,,,
sorry 4 my immature decision n action that i have made,,,
i did miss u but let the ONE deciding our life path,,,

Thursday, January 5, 2012

day by day.....

pejam celik pejam celik, aku da masok final exam da,,,
wahhh,,, banyak yg aku dah harungi spnjang sem ni...
suka duka, pedih hati, sakit hati, ketawa, gembira,,,
sume tu ade dalam kamus idop aku,,,
ape yang aku mampu buat adalah agar x ulang ksilapan yg same...
aku doakan yg terbaik tok family n kawan aku....
aku bhgia bile kowg bahagia,,,

finally gud luck tok exam final nieh,,,
aku syg kowg sume,,, huhu,,,

Tuesday, October 25, 2011

nearly midsem.... huhhhh.....

     Stakat ape yg berlaku stakat ni,,,, aku dpt rumuskan, haha.... kwn yg baik ngan aku selama aku 1st year dulu dah tak rapat dgn aku,,,, maklum la da ade yang lebih bagos dari aku,,,, sgale salah aku harap dimaafkan la ek....
   
     Aku x kesah kalo owg nak kate aku sombong ke ape, tp dah mmg nature aku muke mcm ni, abes tuh nak wat cam mane kan,,,, haha,,, sbnrnye aku okeh jek,,, prngai aku??? cume aku tpgaruh sket ngan prgai dak2 mcd , sbb aku keje kat sane 4 bulan kot,,, haha... tp enjoy keje sane, diorg pon bole jd kwn rapat aku,,,rindu kot kat budak2 mcd,,, haha,,,, walaupon penat keje, tp diorg ttp sporting la weh,,,

    lastly, nak mohon maap kat kwn2 kalo aku xmampu nak tolong lebih2 stakat ni,,,, aku bukan malas, tp xtau knape,,,, aku akan try jd lebih rajin lg,,,,, btw, aku bersyukur ade rumate baru aku,,, haha.... ^.^

Wednesday, September 21, 2011

aku tak kesah....

sejak awal aku naik sem ni, aku rase banyak yang berubah....
being alienated by our own friend is the worst ever....
AKU TAK KESAH kalo ko nak buat mcm ni.....
tp nak ko tau, hati aku da xde kat sini....
maybe somewhere else,,,,

mungkin aku layak tok ni kot...
harapnye, aku tabah hidop kat tempat aku menuntut ilmu...
ni sume cabaran....
dlm hati aku, aku jek yg tau,,,,,


tu saje....

Tuesday, August 9, 2011

bulan pose....

huh.... penat la der keje time cuti nieh... hahaha,,,,
tp ok la, bole la cri duet poket skali skale,, hahahaha,,,,,



Saturday, May 21, 2011

cuti bermula!!!!!

salam.........

hehe.... kemane cuti ni?????

kerja laaaa.......
 sebab??? nak cari duit poket lebih la....
hahaha.... dari dok umah 4bulan x wat pape lg bgos keje kan... 
huhu...


skrang ni ngah cuti .... tp sok keje pagi....
keje ape??? keje kat tmpt kerje aku 1st skali aku keje lpas spm....
kat mcd kluang,....
banyak yg berubah, keadaan sekeliling, pekerje, sume dah lain,...
tggal beberape owg je yg aku kenal.....


yang penting aku keje,,, hehehhee,,,
tu je nak bgtau.,,, slamat bercuti yek.... tetttttt,,.....


tata,,,,